Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Τιμωρία

Πρωτότυπες τιμωρίες για καθημερινά παραπτώματα:

  1. Όσοι εκδίδουν βιβλία του κώλου και τα πουλάνε με το κιλό (με 19,99€ παίρνεις γύρω στα 50 κιλά βιβλία από τον Λιακόπουλο) θα καταδικάζονται να κουβαλάνε όλη την παραπάνω βιβλιογραφία μέσα στο λιοπύρι για ένα μήνα, ενώ οργισμένοι οικολόγοι θα τους πετροβολούν, καταδικάζοντας έτσι την άσκοπη κοπή δένδρων για ανόσιους σκοπούς.
  2. Υπερεθνικιστές πολιτικοί θα καταδικάζονται σε 2χρονη εξορία στο νησί της Ρω και σε άλλα ερημονήσια. Για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους θα έχουν υπό την εποπτεία τους 2 (δύο) γίδια και 3 (τρία) πρόβατα από τα έσοδα των οποίων θα τρέφονται. Ταυτόχρονα, η ζωή τους θα καταγράφεται εν είδει ριάλιτι και θα προβάλλεται στο κανάλι της Βουλής για παραδειγματισμό των υπολοίπων.
  3. Ιερωμένοι που καταπατούν τους όρκους τους θα καταδικάζονται σε 5ετή κάθειρξη σε νέες εκκλησιαστικές φυλακές όπου θα αναπαριστώνται ρεαλιστικότατα τα μαρτύρια της κολάσεως όπως αυτά περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.
  4. Διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι θα καταδικάζονται σε ισόβια διαμονή στη δημόσια υπηρεσία τους, όπου θα υποχρεώνονται να περπατούν όλη την ημέρα μέσα στο κτίριο, να έχουν γραφείο χωρίς καρέκλα και να φέρνουν καφέδες και γλυκά στους πολίτες που επισκέπτονται την υπηρεσία.
  5. Πολεμοχαρείς πολιτικοί θα αναγκάζονται να ξαναπάνε στρατό και θα περνάνε το σύνολο της θητείας τους στον Έβρο, κάνοντας μόνιμες περιπολίες στα βαλτόνερα, προσευχόμενοι μην συναντήσουν εμπόρους ναρκωτικών και λευκής σαρκός.
  6. Πουλημένοι συνδικαλιστές θα μεταφέρονται σε ορυχεία εξόρυξης μαρμάρου όπου μέσω SMS θα ψηφίζουμε για το πόσες φορές την ημέρα θα μαστιγώνονται. Τα έσοδα από τα SMS θα πηγαίνουν για τη συντιαξιοδότηση του κλάδου που εκπροσωπούσαν.
  7. Πολυλογάδες μαϊντανοί και λοιποί κατσικοπόδαροι που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση θα καταδικάζονται σε θάνατο δια πτώσης τηλεόρασης LCD 42'' στο κεφάλι από γωνία 45 μοιρών. Αν το θύμα επιζήσει, το πείραμα θα επαναλαμβάνεται.
  8. Κομπογιαννίτες γιατροί θα αναγκάζονται να δωρίζουν το σώμα τους στην επιστήμη, ενώ είναι ακόμα ζωντανοί. Πάνω τους θα πειραματίζονται πρωτοετείς φοιτητές της Ιατρικής. Σε περίπτωση υπερπροσφοράς ιατρών, θα δίδονται και στην κτηνιατρική σχολή.
  9. Υπουργοί που νομιμοποιούν αυθαίρετα και αποχαρακτηρίζουν δάση θα αναγκάζονται να χτίζουν φωλιά πάνω σε ένα δέντρο όπου και θα ζουν, ενώ θα τους τροφοδοτείται σωλήνας με καυσαέριο εναντι οξυγόνου.
  10. Όσοι πετάνε τα σκουπίδια τους στο δρόμο ενώ υπάρχει κάδος σε απόσταση 2 μέτρων θα συλλαμβάνονται. Στη συνέχεια, αθλητές της σφαίρας θα τους πετάνε σε παρακείμενη χωματερή για να καταλάβουν τη σωστή χρήση του κάδου.
  11. Όσοι καπνίζουν μπροστά σε αρρώστους και μικρά παιδιά θα τοποθετούνται μέσα στο φουγάρο του εργοστασίου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη για 3 ώρες.
  12. Θεατρικές ομάδες που ασελγούν στο σώμα της κωμωδίας θα τοποθετούνται μπροστά από μία τηλεόραση όπου θα βλέπουν για 7 ολόκληρες ημέρες επιθεωρήσεις του Σεφερλή, λόγους του Κουλούρη και του Πολύδωρα και φαρσοκωμωδίες του Γαρδέλη και του Ψάλτη, ενώ τα μάτια τους θα κρατιούνται ανοιχτά μόνιμα για να μην χάνουν σκηνή.
  13. Ψευτοφιλόζωοι που αφήνουν τα μούλικά τους να χέζουν στην παιδική χαρά που παίζουν τα παιδάκια και δεν καθαρίζουν τα κακάκια τους, θα αναγκάζονται να περιφέρονται επί 1 μήνα με ρούχα φτιαγμένα από χρησιμοποιημένες πάνες μωρών.
Αυτά και αναμένω απάντηση από το το νομοθετικό της Βουλής

4 σχόλια:

akrat είπε...

δεν μου λες αγαπητέ οι επί συστήματος αυνανιζόμενοι (σαν και με) πως θα παρασημοφορούμεθα ενώ οι οι δήθεν συνουσιαζόμενοι πως θα τιμωρούναι?????

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Καθολου κακο, καθολου κακο.Ισα ισα...
Τις καλησπερες μου.

Ο τύπος αριστερά είπε...

@akrat: Και για τους μεν και για τους δε η πράξη τους είναι τιμωρία και εύσημο μαζί. Όπως υπάρχει διαβάθμιση φόνου, υπάρχει διαβάθμιση ψεύδους. Ψευδος πρώτου βαθμού είναι να λες ότι στην Ελλάδα υπάρχει σοσιαλισμός, ενώ ψεύδος τρίτου βαθμού είναι να λές ότι πηδείς ενώ έχεις δει το άθλημα μόνο σε αναπαράσταση σε ινδικά κείμενα.

@exoaptonkyklo: Καιρός για αλλαγή της νομοθεσίας. Οι παλιές μέθοδοι έχουν αποδειχτεί αναποτελεσματικοί. Μαζί για έναν νέο ποινικό κώδικα.

Parmeniwn είπε...

Πολύ σωστές οι αποψεις σου, και να συμπεριληφθούν πάραυτα στον Νεό Ποινικό Κώδικα.

Κουβέντα όμως για τους σιωπούντες "πνευματικούς" της χώρας μας, για τους λόγιους και καλαμαράδες, καθώς και για της δικαστικές τηλεζούγκλες της ελληνικής τηλεόρασης. Τι ποινή πρέπει να καθοριστέι για τις περιπτώσεις αυτές;